Post by stirjugghulicomp on Feb 9, 2022 22:01:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ FPS Commando Shooting Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FPS Commando Shooting Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ doświadczenie ▞▞▞
▞▞▞ FPS Commando Shooting Games 2022 version ▞▞▞
Podoba mi się to i jest wiele wyborów, ale jestem teraz na 13 poziomie i nienawidzę drużyny, bo jeśli chodzę, to przeszkadza i nie mogę strzelać... A dlaczego drużyna zielona na wszystkie sposoby wygrywa? A drużyna czerwona to wyjście!? Ale nadal to lubię😉😍😘😄✨✨❤
Najgorsza gra wszechczasów, jest dużo reklam, które pojawiają się co 2-3 minuty i to jest takie denerwujące.. Jeśli chcecie zarabiać pieniądze, po prostu nie umieszczajcie zbyt wielu reklam, bo to mnie tak bardzo opóźniało.. i zrobiłbym to Uwielbiam oceniać te 5 gwiazdek, jeśli reklamy nie będą się tak często pojawiać.
Fajna gra, ale nie ciekawa, bo dowódca nie poruszał się w prawo iw lewo
Przycisk do biegania nie działa prawidłowo, a kolba siedząca Neda aura również nie działa. Po zastrzeleniu jednego wroga nie mogę ruszyć się z miejsca, w którym go zabiłem. proszę rozwiązać problem. Naprawdę chcę zagrać w tę grę.
Dał mu 3 gwiazdki grafika jest trochę zła, ale nadal dobra.
CAŁKOWICIE FAJNA GRA, ALE NAPRAWDĘ ZŁA GRAFIKA I NAJGORSZA CZĘŚĆ REKLAMY, JEŚLI PLS ROZWIĄZUJESZ TE PROBLEMY BĘDĘ SZCZĘŚLIWY I DAJĘ PIĘĆ GWIAZDEK
Fajna gra, ale powinna być drużyna starcia i poprawić grafikę, ale fajna gra
Strike Force- 1945 War Аркадни jfg
Ta gra jest jak pubg i jest tak atrakcyjna
Czasem jest zbyt wolny, kiedy trafiam w głowę, ale jest dobry i ekscytujący.
Naprawdę niesamowita gra, jej grafika jest baaaaardzo dobra... Łatwa gra... Dostępnych jest wiele trybów, polecam wszystkim, którzy muszą w nią zagrać i cieszyć się nią... Kciuki w górę dla programistów
Gra giteska Zagrajcie online
Przygodowe strzelanki Commando to jedna z ekscytujących gier akcji 3D z dużą ilością strzelanek i prawdziwych gier przygodowych. Zabawa z przyjaciółmi!
Podoba mi się system gry acha nahi hai tło bhi
Daję to 3 gwiazdki, ponieważ kiedy po prostu to zrozumiesz, po prostu umierasz. I ma tak wiele reklam, ale nie jest to naprawdę fajna gra. najgorsza gra na świecie, to serio nie graj w IT!.
Myślę, że to doda fabułę, dialog, domy, niektóre zadania, takie jak uratowanie kogokolwiek, niszcząc czołg i wiele innych rzeczy, i sprawi, że poziom będzie aktualizowany co tydzień. Dzięki za dobrą grę
kajtek😎😎😎😎😎😎😎😎💀💀💀💀💀💀💀💀👍👍
Piekło ma sposób na zabawę, reklamy, reklamy, reklamy nigdy wcześniej nie pobierałem gry z tyloma reklamami, grasz w tę grę, strata czasu zero gwiazdek zero zero zero, ale nie mogę tego przesłać bez przyznania mu gwiazdki nie zasługuje gwiazda zero zero zero zero
Hujowa nie polecam
Gra to coś, co może sprawić, że będziesz zajęty, gdy jesteś sam w domu, w przeciwnym razie jak granie przez większość czasu
W chwili, gdy lubisz zabijać terrorystów, pojawia się ta reklama, mówiąca, że powinienem obejrzeć i zanim wznowisz grę, którą już zabiłeś... bardzo irytująca reklama...
Ruchy mają większy problem. Wrogowie nadchodzą od tyłu i ciężko je zaatakować. Trzeba poprawić
Jest to słaba gra wymienię teraz wszystkie niedogodności:słaba grafika ,większość rzeczg wzięte wzięte z telefonu komórkowego, mi się podobało może lubi lubi stare gry na to, że jest dla takiej osoby, ale ktoś mi się bardzo nie podoba.
Ta gra jest epicka. Specjalną częścią jest auto strzelanie. 100/100 Kocham tę grę
FPS Commando Shooting Games Seiklusmängud evk
Fajna gra, do tej pory po prostu zacząłem w nią grać, ale do tej pory niczego nie doświadczyłem.
w opisie jest dobra i wieloosobowa, ale jest to bardzo dziwna gra, nie podoba mi się to, nie instaluj tego, to nie jest zabawne
Zbyt wiele grafik reklam też jest złych
pierwszy wybór dla miłośnika gier offline witamy w prawdziwej misji komandosów - darmowych strzelankach FPS. „Jazzva gamers” z honorem przedstawiają
Gra to absolutna strata danych i czasu, jestem bardzo rozczarowany Sterowanie jest najgorsze, podsumowując wszystko, gra to absolutna katastrofa
Rainbow Archives - koppeln
Prawdziwe strzelanie do komandosów 3D to bardzo kreatywna i bardzo zabawna strzelanka 3D. Świetna strzelanka z perspektywy pierwszej osoby. Świetna jest również kolekcja Guns. Jakość grafiki jest doskonała.
Grasz w cs:go eee przeszłość ja z moimi kolegami gram w fps komandos tajnej misji:darmowe gry strzelanki
Lubię tę grę, ale mam tak wiele reklam.
Jedna z najgorszych gier, w jakie kiedykolwiek grałem. Proszę nie pobierać. Jest to bardzo zła gra wymagająca pieniędzy na grę.
Na górze nie było krzyżyka, a nadchodziło bardzo dużo dodawania
Naprawdę niesamowita aplikacja do walki, łatwa do grania, łatwa do kontrolowania, grafika jest bardzo dobra.. Będę Wam wszystkim polecać grę i czerpać z niej bardzo dobre wrażenia z gry
FPS Offline Strike - War Games Kalandjátékok vbxi
Ta gra jest fajna, ale nie jest tak dobra, ponieważ nie ma broni na tak wysokim poziomie, jest kilka broni, a broń nie jest zbyt dobra i nie ma maksymalnego poziomu. Ale gra jest fajna, dlatego dałem 2 gwiazdki
Prawdziwa gra Commando jest bardzo ważna. zdobądź apteczkę i pozostań przy życiu. Przeładuj broń w odpowiednim czasie i osiągnij zwycięstwo w wyznaczonym czasie, aby przejąć wrogów w grach akcji.
Grałem to wcześniej. Bardzo zła gra. Zaktualizuj grafikę. Powinna też być broń nuklearna.
To dobra gra, ale ma gorszą grafikę. Musi być stylowy, jak pasmo górskie itp. To wszystko…