(Android/iOS) Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games birçok anahtarı aldatır
Feb 9, 2022 22:16:56 GMT
Post by stirjugghulicomp on Feb 9, 2022 22:16:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok anahtarı aldatır ▞▞▞
▞▞▞ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Oynat düğmesi nerede? Oyunu oynayamıyorum!
birçok hata
keren
inanılmaz seviyeler, harika yiyecekler ve mükemmel hız
Bunu sevdim.
İyi oyun
çok bağımlıyım bu oyuna gidin.. iyi iş
İLERLEMEM NEDEN SIFIRLANIYOR?!? HER ZAMAN OYNADIM VE SONRA YARIN TEKRAR OYNAMAK İSTEDİĞİMDE, NE OLDUĞUNU BİLMEDEN İLERLEMEM SIFIRLANIYOR? BUNDAN ÇOK NEFRET EDİYORUM.
oynamak güzel
onu seviyorum. teşekkürler. en iyilerinden biri.
Genel olarak oldukça iyi bir oyun. İngilizce çeviri biraz kapalı, belki geliştirici bunun üzerinde çalışmalı. Mekanikler oldukça basit olsa da mükemmel çalışıyorlar.
Çok güzel bir oyun👍👍
Bu Çok Güzel Oldu..... Benim İçin Bu Oyun Çabuk sıkılmaz..... Çünkü A Gibi Yemek Yiyeceğiniz Çok Yer Var.... Peçel Lele Ve Diğerleri
Hj veya BJ sen anna hajare ka 8
cerita yg keren ve harika bir uygulama!
Tamam ama benim için eğlenceli değil
Ketagihan bangettttt plss, çok teşekkür ederim udh bisiklet oyunu ini. Penghilang stres bgt aaaaa 😭😭😭❤️❤️❤️
gema yang kali ini itu bagus bgt supan deh tapi saking seru ini gema sampe lupa waktu deh
Çok hoş. Kullanıcı arayüzü, yemek pişirme oyunları için biraz standarttır, ancak bu, bunun gibi oyunlar için en iyi kurulumdur. Geliştiriciler bir hikaye koyacak kadar güzel. Her karakterin kendi arka plan hikayesi vardır. Bu harika, hatta hikaye sinetron düzeyinde olsa da, ben de sinetron hayranı olmadığım için pek şikayet edemem. Ama hikaye güzel, rlly. İngilizceleri çok iyi, gramer sorunu yok. Şimdiye kadar seviyeler kolay, ama zorlaşacağına inanıyorum (hala indomi chap btw'deyim).
En İyi VIP Oyunu
hikaye bu oyunu daha eğlenceli hale getiriyor, çok tavsiye edilir
MultiCraft — Build and Mine! Aventură kph
serum
Güzel ama yeni sezon açıldığında umarım çok yakında olur....
Eğlenceli bir oyun ama hikayeden pek zevk almıyor, her zaman atlayın çünkü çizim oldukça güzel olmasına rağmen esas olarak Renata'nın berbat ettiği bir drama
Şimdiye kadarki en iyi mobil oyun! Çoğu ücretsiz oyun gibi her 5 saniyede bir can sıkıcı reklamlar yok, ilginç hikaye ve harika sanat eserleri, ilgi çekici ve çok bağımlılık yapıcı bir oyun. Memleketimi ve tüm harika yemekleri özletmemi sağladı! Oynamalıdır!
Siska'nın hikayesi çok iç karartıcı olduğu için oyunu kaldırıyorum.
en iyi langsung'u al
Saya pecinta yemek pişirme oyunu dengan menüsü var negara seperti ini ve idenya bagus banget bikin yemek oyunu dengan masakan endonezya, apalagi dengan ada storynya. Kuman menurut saya di tiap warung terlalu kebanyakan, di level 6 atau 7 selalu udah jadi cepet bosan, apalagi dengan tingkat kesulitan gamenya yg mudah banget ve challenge nya yg kurang bervariasi. Kalo antara hikayesi ve meydan okuma oyunu dikaitkan sepertinya akan tambah seru gamenya, seperti di game2 oyun evi orijinal hikayesi.
Harika 😍😍🥰🥰
bu oyun çok harika
Oyun bilgisi nya bagus, makanan nya bikin ngiler, makanannya beragam, khas Endonezya, Nambah nafsu makan wkwkwkw, cuma yang kurang mau ampe kapanı ve Siska di pecat melulu sampe 2 sezon
bağımlılık yapıcı!! Oyun indo terbaik! Salah satu yg bikin eğlenceli karna ga di semua bölümü ada iklannya. Masukan: coba dibuat profili. Karna sy udah selesai rawon pengen ngulang lagi tp jadinya indir lg sampe 4x lol. Bilginize, iklan AdaKami di blok aja deh. Alasannya: ngga ada kapat düğmesi, ditungguin 2 menitan ngga muncul2 jg, akhirnya saya mesti uygulamayı kapat ve nulis inceleme ini.
güzel oyun ve ayrıca bağımlılık yapıcı.. tnx
Şimdiye kadarki en iyi yemek pişirme oyununu sevdim. İnanın çok oynadım. Ama şimdi yeni bir güncelleme beklemek zorundayım. ACELE ET. Farklı yemekleri tarif etmeye ne dersiniz? Belki sadece ben ama ne pişirdiğimi bildiğimde oyuna katkıda bulunuyor.
Lütfen hatayı düzeltin, çift jeton alıyorum ama eklemeleri izledikten sonra çift jeton alamadım
Harika oyun. Endonezya mutfağını seviyorum.
asik juga ana waktu mau gelgit, langsung laper ve jadinya makan malem
Sangat bagus
Bgus oyunu indir. Mudah ve tidak memeningkn kepala atau berserabut semasa bermain. Oyun ini juga mengajar kita fokus akan sesuatu. Oyun ini hanya tekan hujung jari saja dan bukan jenis sürükleme sebab klau sürükle agak menyusahkn dn lmbt... Tksih dev😘 oye... Fon müziği pun bagus. Terbaik patron!! Şiddetle tavsiye edilir 👍 hai semua... Dari Malezya 🇲🇾 😊
Çok iyi