Post by reakostellropon on Feb 12, 2022 0:49:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Chef: Food Truck Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Chef: Food Truck Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hacknúť zlato ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Chef: Food Truck Game 2022 version ▞▞▞
Je to úžasná hra, ale má aj chybu. Nemôžete sa prihlásiť cez Facebook, aby ste si udržali svoj pokrok. Chcel by som, aby to fungovalo. Inak je to naozaj dobrá hra, ak máte rýchle prsty.
reklamy, reklamy, reklamy a niektoré ďalšie reklamy. áno, hra je zadarmo, ale bol som nútený sledovať reklamy takmer na každej úrovni. Hra sa tiež začína stávať neprekonateľnou, keď získate približne 50 úrovní, čo vás núti míňať drahokamy, ktoré nemáte, na boostery, ktoré BY BY STE NEPOTREBOVALI. len ďalšie chytanie peňazí, mikrotransakcie, varenie klonu. nestrácaj čas. AKTUALIZÁCIA --- Dal som hre ďalšiu šancu, pretože vývojár odpovedal, šiel minúť drahokamy na booster a jeden pri nehode ťukol ten nesprávny. žiadne varovanie, nič. WOW
Od poslednej inovácie veci nefungujú dobre. Zahrám si jedno alebo dve kolá a zamrzne ma. Zdá sa, že sa to stane, keď sa hra upgraduje.
V pohode
Milujem túto hru, ale prečo už nemôžem pozerať reklamy?
Skvelé až na všetky tie reklamy... Grafika je skvelá; ľahké pochopiť a naučiť sa. Avšak, ako sa sťažujú ostatní hráči, čím ťažšia úroveň, tým ťažšie je uspieť bez zosilňovačov. Čím vyššia úroveň, zákazníci so zložitejšími objednávkami k vám prichádzajú smiešnou rýchlosťou blesku. Nie som proti tomu, aby som minul nejaké skutočné peniaze, ale minúť 1,99 $ za tri boostery je naozaj smiešne.
Prečo visí vždy po dokončení úrovne. Práve som prešiel veľmi ťažkou úrovňou 40 pomocou drahokamov a potom znova visel, nemôžem kliknúť na ďalšie tlačidlo, keď som aplikáciu zavrel a znova ju otvoril, znova som odomkol úroveň 40. Dúfam, že na to dostanem odpoveď.
Nemám prístup na úroveň 3. sveta (Taliansko). Stále to sťahujem, ale nemôžem, aj keď je internetové pripojenie dobré. Zostáva len do 10 %. Milujem túto hru, ale stalo sa to a je to frustrujúce.
Vrátil som sa, aby som dal recenziu po tom, čo som hru nejaký čas hral. Celkovo je to v poriadku. Len máte problém v sekcii so šiškami a posypaním. Pri obsluhe 2 zákazníkov. 1 si objedná čokoládu a druhý posýpky. Hry budú dať obe jeden donut.
Zábavná hra, ale príliš veľa reklám. Zakaždým, keď dokončím úroveň, musím sledovať 30 sekúnd reklám. Chápem, že potrebujem reklamy, ale nie na každej úrovni. Kvôli tomu mazaniu hry. Prepáčte, ale reklamy uberajú na zábave.
Táto hra nie je skvelá. Dostanete sa do určitého bodu v hre, kde nemôžete prejsť žiadnymi levelmi ani s boostmi, pretože zákazníci neprichádzajú dostatočne rýchlo a čas sa kráti, kým dorazí posledný človek. Potom to môžete skúsiť znova a stratiť srdce a stále dosahovať rovnaké výsledky bez ohľadu na to, ako rýchlo ste, alebo míňať drahokamy alebo skutočné peniaze. Nestrácajte čas hraním tohto.
Super hra
pred aktualizáciou funguje správne..ale keď ho aktualizujem, kliknem na tlačidlo otvoriť.zobrazí sa prázdna žltá stránka a potom sa nič nezobrazí..aj reštartujem telefón, ale nebeží..prosím, tiež neukladať svoje úrovne 😑 ak znova nainštaluj si to všetky úrovne preč.. daj mi nejaký návrh, ak by som to odinštaloval, potom to obnoví všetky úrovne, začínaš od začiatku?
Hodnotil by som to lepšie, keby to neustále nepadalo. je to veľmi frustrované, pretože strácam úrovne, ktoré som práve vyhral. stane sa to, keď práve dokončím úroveň. hovorí, že aplikácia neodpovedá a zavrie sa. aj keď sa snažím pozerať video, aby som získal viac času alebo života
Veľa zábavy a veľmi ťažké odložiť
Hra sa mi páčila, ale existuje veľa reklám, čo mi ubralo na zábave. Prebieha odinštalovanie
Crazy Chef: Food Truck Game Žaid. automat. nnhn
Crazy Chef: Food Truck Game Žaid. automat. nnhn
Bláznivý šéfkuchár je závislý na hraní, ale všimol som si, ako vás oberá o peniaze, aby ste si kúpili viac. Ako pred chvíľou som potreboval na dosiahnutie svojho cieľa ešte 1 a nikdy som nič nestlačil a bolo tam uvedené, že som sa dotkol dvakrát a spýtal som sa, či si chcem pozrieť reklamu na 10 sekúnd. Pozrel som si reklamu a keď reklama skončila, hra ma oklamala o 10 sekúnd a teraz chce, aby som minul svoje drahokamy. Ak budem musieť míňať viac peňazí každý deň, jednoducho to vymažem. Chcem svoje peniaze za všetky drahokamy, ktoré mi vzali
Nemôžem stiahnuť ďalšiu oblasť JAPONSKO.. opravte to
Reklamy, ktoré sa nevypnú, keď mám vypnutý zvuk, robia túto hru nehrateľnou. Reklamy sú často tiež hrubé (pre hry pre dospelých, čo sa zdá byť zvláštne pre hru na varenie)
Páčilo sa mi to, keď som začínal...zábava s krásnou grafikou. V skutočnosti sa mi to tak páčilo, že som odinštaloval všetky svoje ostatné hry na varenie, ale súhlasím s ostatnými...môžete mať k dispozícii všetky položky a stále nemôžete dokončiť bez drahokamov. Poznamenal som si niekoľko a po opakovanom hraní som skóre stále rovnaký...pomalí zákazníci alebo nedostatok zákazníkov (dokonca aj na 1 nenačasovanej úrovni som vždy získal 17 zákazníkov namiesto požadovaných 18 na prekonanie lvl...vyskúšané na 2 dni).
Je to celkom fajn hra, ale keď sa to vybije, skoro ma dostane do záchvatu. A pôjdete pozerať a reklamu a zamrazí vás to. Budete musieť reštartovať hru. Tak som to musel vymazať
.Ok, vrátil som sa a začal som hrať odznova...a som v tejto hre veľmi dobrý...ale stále je problém, že v tom zámerne prehrávate...zákazníci prichádzajú a zálohujú super rýchlo ako vy. nevenujete dostatok času na vyplnenie objednávky...Potom sa čas nezhoduje s počtom zákazníkov, pretože ste tak rýchlo preč...chlapci poďte...milujem túto hru a nechcem ju odinštalovať...ale vy robíte nie je možné získať kľúče, aj keď sme hrali najlepšie, ako sme mohli...môžete to, prosím, opraviť
Hra je zábavná a náročná, ale obsluhujem 7 zákazníkov v pomere 81:1, ale vyjde iba 6, a keď podávam jedlo, nepočíta sa ako podávané. Stratil som životy a posilňovače na tejto doske. ak je tu niečo priestorové, čo musím urobiť, povedzte mi to, pretože pre novú dosku neexistuje žiadne vysvetlenie. prosím pomôžte, už ma nebaví strácať životy a nakoniec ma to začne nudiť a hru vymažem.
Príliš vás núti kupovať veci. Zaplatil som za odstránenie reklám, ale teraz po každej úrovni dostanem reklamu na hru za 3 za 2 drahokamy. Je to naozaj skľučujúce. Úrovne sú veľmi priamočiare, ľahké, ale možno budú neskôr v hre zložitejšie.
Myslím si, že je to trochu príliš intenzívne na hru, ktorá je celá o varení, takže by som nepovedal, že to bola zlá hra alebo dobrá hra, pre mňa je to stred. Naozaj však robia nejaké ďalšie aktualizácie, pretože si myslím, že ich potrebujú mať balíčky pre začiatočníkov a limitované edície.
Je to len do 80
Milujem túto hru. Skvelá grafika a poklepanie na obsluhu je úžasné. Peniaze, ktoré zarobíte z Ameriky, sa však neprenesú do iných svetov. Druhá vec je, že zákazníci chodia príliš pomaly na to, aby mali dosť času ich obslúžiť. Ak by zákazníci mohli trochu zrýchliť a peniaze by sa dali preniesť, bola by to skvelá hra.
Len 1 hviezdička, pretože sa mi to neinštaluje správne do telefónu 3 krát som sa pokúsil stiahnuť a 4. krát po strate 500 mb som dostal túto hru. Ale je to naozaj pekné hrať dobrú prácu, ale to nič neznamená.
Táto aplikácia je veľmi pekná, veľmi sa mi páči, ale mal som pocit, že jej rýchlosť by mala byť o niečo pomalšia, pretože prvé úrovne nedokážem vyhrať len ľahko, ale je veľmi pekná, preto som vám dal 4 hviezdičky
Primitive Brothers : Endless Evolution Simulator blpf
Odkedy pridali nové úrovne, hry nefungujú! Po dokončení nemôžete jedlo z hrnca vybrať. Takže jedlo horí a stále horí, takže nemáte možnosť ho vyhodiť alebo nakŕmiť zákazníkov. Navyše stratíte úroveň a svoje životy. Musia to čo najskôr opraviť, inak odinštalujem!
Crazy Chef: Food Truck Game Arkaadmängud egwn
Je zábavné, že majú veľa zlých reklám, niekedy obrazovka stmavne. Časť varenia je zábavná!!
Crazy Chef: Food Truck Game Arkadne igre exob
Yaaa je to pekná hra veľmi sa mi páčila😍 Túto hru hrávam denne, je to dobrá a dobrá hra. Dá sa to hrať. Hral som v tomto veľa levelov s kamarátmi, ktorí mi pomôžu, pretože keď sa úroveň bude zvyšovať, bude sa zvyšovať. Počet zákazníkov si tak zobral na pomoc priateľov a takmer som odohral až 80 štítkov 😁. Všetko. Najlepšie pre všetkých, ako to hrať.
Milujte hru; malo by však existovať viac spôsobov, ako zarobiť posilňovače, peniaze a životy. Ako skutočné mini hry. Peniaze na upgrade by mali byť dostupné aj pre ďalšiu krajinu za realistický výmenný kurz.
Crazy Chef: поесть по-быстрому Аркады ubg
Túto hru som si stiahol len pred pár dňami a je naozaj zábavná a návyková! Dostal som sa však iba na úroveň 16 a neumožňuje mi to pripojiť sa. Stále mi to hlási, že nemám internetové pripojenie. Mám internetové pripojenie a nemám problémy so žiadnou z mojich iných hier a aplikácií. Prosím, opravte problém, aby som si túto hru mohol naďalej užívať, ďakujem!
Reklamy sú stále veľmi nepríjemná hra, ktorá je stále ťažšia a nemožno ju poraziť bez použitia boostov. Mince sa získavajú v rôznych mestách, ale získané mince s vami necestujú, takže keď je mesto dokončené, mince tam len ležia a nepoužiteľné. hra sa opakuje, len rôzne jedlá v inej reštaurácii, aj zarobené diamanty idú veľmi rýchlo 100 za jedno zvýšenie, takže nakoniec, keď sa zapojíte, budete platiť za výhru