Post by reakostellropon on Feb 12, 2022 0:52:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Secret Society: Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Secret Society: Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox kristal hack ▞▞▞
▞▞▞ The Secret Society: Mystery 2022 version ▞▞▞
Pasxa sirri tapmacasının yeni yeniləməsi çökməyə davam edir, hər dəfə qəzaya uğrayanda enerjini və şokoladlı dovşanı götürür.
The Order of Seekers is a secret community of people with unique abilities to move inside magic worlds. Your ...
Dərslikləri oxumaq mümkün deyil, onlar çox kiçikdir. Dərhal silin.
Oyunda daşlar, enerji əşyaları qazanmaq üçün kifayət qədər müxtəlif yollar yoxdur. Hekayə bir az uzaqdır və profil bölməsini doldurmağa çalışmaq dəhşətlidir. Məndə yalnız istifadə etdiyim e-poçt var və o, sizin "cəmiyyətinizin" istifadə etdiyi e-poçt deyil. Bu oyunu davam etdirəcəyimə əmin deyiləm.
Bütün variantlar aydın başa düşülmür və ya izah edilmir. Göz/əl koordinasiyası üçün yaxşıdır.
Əyləncəli vaxt aparan
Oyun konsepti yaxşıdır, lakin hər şeyi etmək çox vaxt aparır, oyunları və tapşırıqları daha tez yükləmək lazımdır, həmçinin müəyyən otaqlardakı bir çox obyektlərə tezislər əlavə olunduğuna görə onları tapmaq şansı yox idi, mən oyuna başlayandan bəri yaxşı idi
Mən G5 gizli obyekt oyunlarının əksəriyyətini sevirəm (bir neçə oynamışam), çünki bir il oynaya bilirəm və darıxmıram. Həmişə yeni hadisələr olur. Əla qrafika və əyləncəli hekayə xətləri.
Gözəl səhnələr və maraqlı hekayələr. Bulmacalar çətin, lakin təcrübə ilə edilə bilər. Kaş ki, əlavə vaxt daha asan olsun.
Oyunu bəyənirsiniz, lakin heç bir təlimat olmadığı üçün bəzi şeylərlə nə edəcəyinizi bilmirəm.
Mən bu oyundan tamamilə asılıyam! Bu, böyük bir problemdir. Mən hekayə xəttinə uyğun oynamıram, bu yorucu ola bilər. Bəzi yeni yeniləmələr, məsələn, Venesiyadakı və Budda Meydanındakı yeni obyektlər kimi mənim sevimli deyiləm. Amma hələ də oynamaqdan vaz keçə bilmirsən!
The Secret Society: Mystery Eventyr wjm
The Secret Society: Mystery სათავგადასავლო wswa
Toxunma ekranının keçməsi bir qədər vaxt aparır və vaxtımı öldürür. Bu pisdir!!!!!
Bu oyunu sevirəm, sevimlilərimdən biridir. Bununla belə, xəbər məktubunda reklam olmasına baxmayaraq, bir müddətdir ki, mövcud deyil. Zəhmət olmasa problemin nə olduğunu həll edin.
Skullgirls: 対戦型RPG アクション yoww
Ən son "yeniləmə" kütləvi endirmədir!!!!! Əvvəllər bu oyunu sevirdim, indi bu, əngəldir.. Dostları işə götürmək üçün indi bir neçə addımdan keçməlisiniz. Nə dəhşətli eniş!!!! Əvvəlcə onların funksiyasını dərhal görə bilməzsiniz, sonra nəhayət görəndə onlara baş çəkməlisiniz!!!!!!!! Dəhşətli dəyişiklik, lütfən onu geri dəyişdirin!!
İllərdir bu oyunu oynayırdım və bir həftədir yükləmək üçün gözlədiyim və mənə yalnız qutuları göstərən və yalnız bunu etməyi və bunu etməyi söyləyən bir e-poçt mesajı aldığım keçən həftəyə qədər onu sevdim və mən güman etdiyim hər şeyi etməyə davam edirəm. etmək və onu düzəltmək üçün heç nə işləmir. Bu oyunda çoxlu pulum var, aldığım və inventarımda olan hər şeyi itirmək istəmirəm. Kaş ki, kimsə lazım olduğu kimi dəstək olmaqda kömək etsin
Bu oyunu əvvəllər oynamışam, indiyə qədər çox yaxşıdır. Qrafika yaxşıdır, heç bir nasazlıq yoxdur və hekayə xətti yaxşıdır. bulmacalar və axtarış şəkilləri əyləncəli və çətin olur.
Mən 3 ildən artıqdır ki, bu oyunu oynayıram və başlanğıcda əyləncəli idi. Onlar getdikcə daha çox bulmacalar əlavə etməyə davam etdikləri üçün indi bir növ zəhlətökən olur və görünür ki, son mərhələ görünmür. Növbəti səviyyələrə keçmək şansı yoxdur, çünki biri daha yeni və daha yeni bulmacalarda ilişib qalıb. Bu əsəbləşdirir. Oyun yaradıcılarının məqsədini başa düşmürəm. Çox heyif.
Sözlər çox kiçikdir! Hər şeyi oxumaq mənə çox çətin gəldi. Narahat olur..
Mən bu oyunu illərdir oynayıram və xüsusi hadisələri xoşlayıram. Mən həmişə xüsusi talismanlar və unikal avatarlar əldə etməyə çalışıram. Bununla belə, kolleksiyaları tamamlamaq üçün əşyalar əldə etmək üçün Gem Match-i dəfələrlə oynamağı xoşlamıram. Bu, həqiqətən darıxdırıcı olur. Çox istərdim ki, onlar bir anda Yapboz bulmacaları ilə etdikləri kimi, hər bir hadisə ilə tapmaca oyunlarını döndərəydilər.
Ondan həzz alın, amma tək oynamağı xoşlayır, hələ də oynamaqdan xoşbəxtdir
Name of the game you want hacked: The Secret Society: Hidden MysteryVersion of the game: Version ... aviswongty 5; iPhone X; 12.1.
Bu oyunu bəyənirəm, çox rahatdır. Ancaq başqa cihazda hesaba daxil olanda irəliləyişim yüklənmədi, ona görə də əvvəldən yenidən oynayıram.
The Secret Society® of The Secret Society® - Hidden
Mən şəkillərin kilidini açmaq və axtarış formatından həzz alıram. Mən reklamlara ehtiyacı başa düşürəm və onlara baxmağın əleyhinə deyiləm, lakin oyunda səs və musiqi söndürülübsə, mən bunu bir səbəbdən etmişəm, gurultulu səsli reklamın görünməsi narahat edir. Oynayarkən tez-tez audio kitablara qulaq asıram və bu ya audio kitabı söndürür, ya da onu boğur. Əgər onu düzəltmək üçün bir yol yoxdursa, mən G5 oyunlarını oynamağı dayandıra bilərəm.
The Secret Society - Android and iOS gameplay
Google play xidmətlərinə görə oynaya bilmədiyim bütün oyunlardan bezmişəm. O, oyunlarımın oynanmasını dayandırmağa davam edir və sonra mən oynamağa davam etməzdən əvvəl quraşdırmalı olduğum yeniləmələri alıram. Sonra onun quraşdırıldığını söyləmək üçün bildiriş alıram, lakin gözləməli olacağam. SONRA HEÇ BİR ŞEY. Çox oyunları uduzmuşam və çox əsəbləşmişəm.
Çox əyləncəli, çətin oyun. Əla qrafika. Sizə səbr lazımdır, çünki məqsədlərə doğru işləmək illər tələb edə bilər və bəzi kolleksiya parçaları əldə etmək çətindir, digərləri isə hər zaman işləyir.
Mən bu oyunda yeniyəm, lakin gizli obyekt oyunlarında deyiləm. Ehtiyacı olmayanlar üçün dərsliyi söndürmək üçün bir yola ehtiyacınız var. Bu, mənə keçməyə imkan verməyəcək və istifadə etməmə ehtiyacım olmayan resurslardan istifadə etməyə məcbur edir. Bundan başqa oyun yaxşı görünür.
Narahatlığım üçün heyrətamiz, rahatlaşdırıcı oyun. Çox xoşbəxtəm ki, bu oyun reklamlarla çirklənmir (baxmayaraq ki, mən əvvəllər olmadığım vaxtlarda bir az alıram, onlar azdır və qısadır). Bu oyunda nifrət etdiyim yeganə şey qiymətli daş matçıdır. Daşlar yavaş düşür və çoxluqlar pozulduqca hər ardıcıllığın düşməsi, qırılması və başqa bir ardıcıllıqla vurulması vaxt tələb edir. Səviyyədən lazımsız qiymətli vaxt alır. Taymer əvəzinə müəyyən sayda hərəkət digər oyunlar kimi daha yaxşı olardı.
The Secret Society: Mystery Petualangan ucfe
Əşyaları əldə etmək çox uzun çəkir 12 bir element üçün gedir !!!
Bəzi əşyalar o qədər zəif çəkilib ki, onların nə olduğunu deyə bilmirəm və xoom çox məhduddur. Bir əşya tapıldıqda, əşyalar və sikkələr çox uzun müddət ekranda qalır və vaxt itirilir. Bulmacalar əladır, lakin matç oyunundakı qiymətli daşlar çox yavaş düşür və oyunçu hamısı yıxılana qədər hərəkət edə bilməz.
Mən bu proqramı sevirəm. Bir neçə ildir ki, oynayıram. Mən bulmacaları sevirəm və əşyalar tapmağı sevirəm. Bu proqramda hər şey var. Bu mükəmməldir. Səhnələr də gözəldir
Pis deyil
Mən bu oyunu sevirəm, lakin əşyalar almaq üçün kartınız olmadıqda bəzən bir qədər çətin olur, amma bəzən axtarmaq üçün çoxlu əşyalar olmadan çox yaxşı işləyirəm və kifayət qədər vaxt yoxdur, amma bu, əyləncənin bir hissəsidir, mən həqiqətən həzz alıram və təşəkkür edirəm Mənə oynamağa icazə verdiyinə görə KathyMartinak çox irəliləyiş əldə edəcəyimə ümid edirəm
The Secret Society: Hidden Mystery (Video Game 2012) - IMDb
Bu oyunu oynamaq asandır, eyni zamanda cansıxıcı olmayacaqsınız. Mən onu oynamağı sevirəm. Düşünmək kimi bir şeydir, mən sadəcə 1 fəsil daha oxuyacağam, sonra bir-birinə yaxınlaşırsınız və bu, sadəcə 1 fəsil daha oxuyacağam..... s. və indiyə qədər. Bu oyunu oynamağı çox tövsiyə edirəm.
The Secret Society: Mystery Apk Download for Android
Oyun sizi darmadağın etməyəcək və irəliləyiş bir müddət sonra sürüklənəcək. Ancaq təqdimat və ümumi oyun asanlığı, çox stimullaşdırıcı bir şey axtarmırsınızsa, kifayət qədər xoş təcrübə yaradır.
Əsəbiləşdirici. Bulmacaları həll etmək sizə heç nə qazandırmır. Gemstone dəhşətlidir, əlavə vaxt itirmək və sonra heç bir mükafat yoxdur. Əlavə vaxt almaq gülünc dərəcədə bahadır. Səviyyələrlə irəliləyiş çoxlu təkrar oyun tələb edir. Fərqli proqram sınayın. PS-eyni axtarışları təkrar-təkrar tamamladıqdan və kolleksiyaları tamamlamaqda irəliləyiş əldə etməyən bir həftədən sonra proqramı silirəm. Mən dincəlmək üçün oynayıram, bu, sadəcə olaraq əsəbiləşdirir.
Darıxdırıcı və başa düşmək çətindir, məqsədin nə olduğundan əmin deyiləm😰😰😰
Əvvəllər bu oyuna aludə olmuşam. Mən onu ilk dəfə o gün 1-ci nəsil yanan cihazımı alanda yüklədim və əla idi. Təxminən 2 ildir ki, oynamıram, çünki bu kindle çox yavaşdır. Amma indi bunun burada olduğunu bildim, ona görə də tərəqqimi köçürmək üçün g5 hesabı yaratmağa 2 saat sərf etdim... 38-ci səviyyənin boşa getməsinə icazə verə bilmərəm😁. Amma indi yenidən oynamağa başlayacağım üçün çox həyəcanlıyam, ümid edirəm ki, hələ də əla oyun olacaq🤞
The Secret Society: Mystères Aventure zft
bu yeni yeniləmə dəhşətlidir! Mən daxil ola bilmirəm və ya giriş yarada bilmirəm, çünki etməyə çalışdığım hər şey girişimi, adımı və ya başqa heç nəyi tanımır. Günlərdir dostlarımı ziyarət etmirəm və ya heç nə !!! Dəhşətli ! əvvəlki vəziyyətinə qaytarın
Çox gözəl oyundur. Diqqətimizi yaxşılaşdırmağa və beynimizin necə işlədiyini kəşf etməyə kömək edir
Download free The Secret Society – Hidden Objects Mystery for Android. See screenshots, read user reviews and compare ratings. The Secret Society – Hidden
Mən bu oyundan həqiqətən zövq alıram. Mən (bütün oyunlarda) görmək istərdim ki, Facebook qeydiyyatdan keçmək, xüsusi əşyalar əldə etmək və s. üçün əsas mənbə deyil. Əgər qaya altında yaşamamısınızsa, Facebook çox problemlidir. On ildən çox əvvəl fb-ni sildim. Oyun, bəşəriyyətə məlum olan ən iyrənc sosial mediadan eksklüziv əşyalar əldə etməyin yeganə yolu olmadan bu əlavələrdən həzz almaq üçün başqa üsula diqqət yetirməlidir. Zukerberq ilandır.
Mən uşaq olanda bizdə yalnız "Wardo's Waldo" və digər axtarış və tapıntılar var idi, ancaq faktiki Kitablarda. Mən hələ kiçik olanda öz uşağımla birlikdə kitablardan həzz alırdım, lakin bu dövrlərdə və onun böyüyən yaşında biz bunları onlayn olaraq birlikdə etməyi sevirik ❤️ Həmişə yaradılan yeni fantaziya və fərqli hekayələrlə, istər onunla, istərsə də təklikdə onları sevirəm. oyunlar.