Post by reakostellropon on Feb 12, 2022 1:07:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ What The Hen: 1on1 summoner game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ What The Hen: 1on1 summoner game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code več vira ▞▞▞
▞▞▞ What The Hen: 1on1 summoner game 2022 version ▞▞▞
Umetnost je zabavna in igra je zabavna
Ko popravite stopnjo 70, mu dam 5 zvezdic. Vsako 🕙 zamrzne
Odlično in zasvoji ter ne omejuje števila bitk na dan
zabavno in zelo kul ljubite način, kako lahko preprosto igrate in uživate v igri, namesto da kupujete stvari, da preprečite pojavna okna med igro.
Všeč mi je ta igra, včasih sem veliko iskal takšne igre, zdaj pa sem eno našel
V redu je
Kopija Clash Royale ... težko zaslužiti kovanec.
Ta igra je zabavna, toda zakaj se borim s protikonom veliko močnejši od mene
To je dobra igra, vendar hitro končate z brušenjem, kar je dolgočasno. Druga težava je, da ste postavljeni proti ljudem, ki so veliko višje s kartami, ki so dvakrat ali trikrat višje kot vaše karte, tako da morate proti nasprotniku igrati 20-krat, preden imate srečo in zmagate. Razen tega je zabavno.
Igrano že prej in mi je bilo všeč! To je zelo zabavna (+ny) igra.
Kul in bedak promocijskih kod!!!
Obožujem to igro
Zaradi kakovosti te igre resnično verjamem, da noben psov ne bo več ustrelil v vesolje!
Všeč mi je ta igra, ker sta besedilo in animacija smešna in super 5 zvezdic
Ni dovolj ravni
Zabavna igra za vse starostne skupine
What the Hen: Ejderhalar Geliyor! Strateji Oyunları utd
To je ena najboljših iger, ki sem jih kdaj igral, je kot bojne mačke, vendar težja in super zabavna
zabavna igra vseh časov
Igra mi je bila zelo všeč. Vse je bilo zabavno in dobro, dokler se ni začela vsiljena reklama. Tako kot po vsakih nekaj igrah sem bil prisiljen gledati video, sicer bi izgubil vso nagrado, ki sem si jo prislužil. Razumem gledanje videa za dvojno zlato ali skrinje itd. Toda siliti me, da gledam video samo zato, da dobim svoje običajne nagrade, je malo preveč.
Kupil sem vip, tako da mi ni bilo treba gledati oglasov, a vseeno prihajajo. Poraba 7 $ mislim.
dobra igra
igrajte to igro, če želite biti razočarani in vrzite svoj telefon
Umetnost je neverjetna, vse drugo se čez nekaj časa zares pokvari.
Cooking Dream Jocuri obișnuite vowu
sovražnik v areni je naključno, ker sem našel igralca 50 lvl v ligi 4, ampak moji prijatelji le najdejo sovražnika na njegovi ravni in imam dokaz, da je arena samo naključno našla sovražnika
Kot da je to strateška igra
Prvotno je dal 4 zvezdice. Po več kot enem letu igranja je postalo monotono. Ugotavljam, da je skoraj nemogoče dvigniti ravni kart, ki jih želim izenačiti, ne da bi za to porabil na stotine dolarjev. In tega ne počnem. Sistem trgovanja s karticami je neuporaben za dostop do kartic višje ravni zaradi smešne omejitve trgovanja. Na začetku je bilo zelo zabavno, zdaj pa so vedno iste bitke. Zemljevid se konča pri 400 igrah.
Logotip igre je zelo žaljiv, zato sem izbrisal.
To je pravzaprav igra plačilo za zmago, če ne boste porabili denarja, potem verjetno ne boste zaslužili 58 lvl
počasi in zmrzne
Ima nekaj napak. Ne bi mimo prenosa. Biti vztrajen je to preseglo. Pride na pol in se zatakne. Zadržuje vas lačnega in ne more izvajati nadgradenj. Še en preveč monetiziran grind. Kdaj bodo Devs prišli prav? Ta napad Freemium Game na ppl je dobro preigran in ne sklepa prijateljev.
Potrebujete igranje iger brez povezave
zabavno in prijetno, vendar sem kupil VIP vozovnico (5 $) za ta mesec, ker je to EDIN način, da se znebim oglasov. in še vedno dobivam oglase s približno enako pogostostjo
Zdi se, da sploh ni ravnovesja
Zelo lepa in zasvoji igra, vendar so se razvijalci šele pred kratkim odločili, da postanejo požrešni, zdaj morate veliko plačati, če želite dobiti dobre visoko lvl kartice, tako da ne vem, ali se bo splačalo igrati še veliko dlje
Dober čas, ki ubija veliko karakterja
Grafika je kul, vendar je to zelo očitno prevara Clash Royale. Kartični sistem, vrstica polnjenja in celo skrinje so enaki
Uživanje
What the Hen: Ankunft der Drachen! Strategie srx
Za igranje potrebujete več ravni🙂
Igra je zabavna, vendar je ni mogoče igrati brez klikanja na tone oglasov ali plačila z gotovino. Poleg tega je najnovejša posodobitev začela izvajati prisilne oglase po vsaki 5. tekmi. To je popolna graba denarja. To me je tako razjezilo, da sem ga odstranil.
What The Hen: 1on1 summoner game 策略 iht
왓더헨: 드래곤이 온다! 전략 kty
Odlična igra, ki sem jo igral, odkar je izšla, obožujem nove like in nimam nič proti gledanju oglasov in porabim 5 dolarjev