Post by reakostellropon on Feb 12, 2022 1:10:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daug taškų ▞▞▞
▞▞▞ Restaurant Paradise: Sim Builder 2022 version ▞▞▞
jo ..... NUOSTABU, aš jam skyriau 5 dėl trumpos pamokos ir šaunios grafikos, taip pat man patinka tai, kad kuo daugiau tų pačių gurmanų, tuo daugiau jie moka ir kaip jums reikia konkrečių pastatų naujiems gurmanams
Restaurant Paradise: Sim Builder Simulácie ayi
Man patinka ši programa, tai viskas
Pats linksmiausias žaidimas, kurį kada nors žaidžiau. Tai sunaudoja tiek daug man nenaudingo laiko. Btw man patinka, kaip tu daug lengviau užsidirbi pinigų. Puikiai padirbėjai. 5 žvaigždutės tau. Ir toliau dirbk gerus darbus.
Išėjus iš programos, mano ankstesnė pažanga neišsaugoma.
Labai geras žaidimas neprisijungus, bet sunku perkelti daiktus. Tikimės gauti naują atnaujinimą
grazu 💖
Gražus žaidimas! Vaizdai yra tikslūs, mieli personažai, neatsilieka ir iššokantys skelbimai nėra tokie dažni kaip kituose žaidimuose. Žmonėms nereikia mokėti, kad galėtų mėgautis žaidimu. Žaidimo monetos taip pat yra puikios! 10/10
nekenčiu šios programos 😬😬😬😬😔😔😔
Tai smagus žaidimas. Tačiau užsidirbti pinigų tikrai lėtai. Aš atsisakau dėti pinigų į žaidimus. Turiu geresnių dalykų su savo pinigais, nei išmesiu juos žaidimams. Taigi, jei turite daug laiko ir kantrybės, šis žaidimas kaip tik jums.
Animacijos yra mielos, labai lengva pasiimti ir suprasti. puikus laiko praleidimui. Vienintelis dalykas, kurį reikia patobulinti, yra pažymėti parduotuves etiketėmis, o ne tik pasikliauti nuotraukomis, galbūt tai tik mano okd, bet nesu tikras, ar tai pyragas, ar mėsos pyragas...
Kodėl negaliu prisijungti prie el. pašto ar facebook? Daug kartų bandžiau, bet nesėkmingai
Šis žaidimas yra tikrai įdomus, jį galite žaisti neprisijungę arba prisijungę, puikiai tinka, kai jums nuobodu ir neturite ką veikti
Atnaujinkite naujos paskyros prisijungimą
Buvo malonu, kai jūsų žaidimai reguliariai atnaujinami, bet praėjo daug laiko nuo paskutinio karto. Kas nutiko? Man patiko jūsų žaidimai ir tikiuosi, kad jie nebus apleisti.
Man patinka šie žaidimai, nes lengva gauti pinigų ir šis žaidimas turi daug užduočių
Tai taip miela! Man patinka avatarai ir tai, kaip žaidimas buvo atnaujintas, anksčiau jį pašalinau, o dabar vėl įdiegiau, nes pasiilgau šio žaidimo ir jis mane nustebina....
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Trò chơi điện tử fcu
Būčiau įvertinęs šį žaidimą 5 žvaigždutėmis, bet negalėjau, nes žaidimas neleidžia man apsaugoti paskyros. Kaskart, kai bandau, sakoma, kad „žaidimas nepatinka generuoti facebook prisijungimo mygtuko“ ir aš taip pat bandžiau naudoti savo el. paštą ir jis vis dar neleidžia man apsaugoti žaidimo. Tikiuosi, kad kuo greičiau išspręsite šį klausimą. Šis žaidimas yra nuostabus, ir ta klaida griauna žaidėjų sveiką protą, taigi, taip, labai tikiuosi, kad pastebėsite šį klausimą.
Gerai, nesupraskite manęs neteisingai, tai geras žaidimas. Bet dėl kokių nors priežasčių negaliu susieti savo paskyros su ja, todėl vis prarandu pažangą. Taip pat būtų puiku, jei galėtumėte šiek tiek sumažinti kainas. Labai sunku gauti konkrečių dalykų. Taip pat kartais jis prilimpa prie prisijungimo prie serverio ekrano. Kai nuspręsite tai ištaisyti, iš manęs gausite 5 žvaigždutes.
tai gana gerai, bet aš jam skyriau tik tris žvaigždutes, nes tai nėra toks sudėtingas
Tai labai gražus ir lankstus žaidimas 👌 ir atpalaiduoja mintis ☺️ o ypač karščiuojant🤩. Dėkoju
Tai geras žaidimas, bet jam darosi nuobodu ir skiriu 2 žvaigždutes
Ši programa yra gera. Nors tikiuosi, kad tokia statyba galėtų būti greitesnė, tokiu būdu žaisti yra nuostabiau. Kuo daugiau pastatų pastatysite, tuo graži jūsų sala.
Oho, tai nuostabus žaidimas, man tai labai patinka 😎😎😎😎😎😎😎
man tai patinka
man patinka šis žaidimas
Papildymų yra per daug. Jis pasirodo bet kuriuo metu, kai žaidžiate. Tai tikrai erzina, todėl nusprendžiau pašalinti šį žaidimą.
Man patinka šis žaidimas. Bet turiu problemų užsidirbti pinigų 😅 Bet man patinka šis žaidimas. Tiesą sakant, aš skiriu šiam žaidimui 5 žvaigždutes.
tai gerai, bet reikia tobulinti
Na, manau, neblogai, bet.. ar galite pagaminti kai kuriuos dalykus pigiai? Tiesiog tai
Negaliu atkurti žaidimo, kuris buvo prijungtas prie Facebook 😡 👎 Kas nutiks jūsų saugumui? Visada negaliu prieiti!!!!
Negaliu atnaujinti parduotuvių, sakoma, kad prasidės sąžininga, tada ji bus atnaujinta iki 2 LVL. Mano neveikia
Restaurant Paradise: Sim Builder Simulácie ayi
Veikėjai per daug sustingsta
Puiku