Post by lenlifatifer on Feb 18, 2022 9:28:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bullet Strike: FPS Commando 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bullet Strike: FPS Commando 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz puan hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Bullet Strike: FPS Commando 3D 2022 version ▞▞▞
çok saçma bir oyun çok yavaş pubc mobil uygulamac bin kat daha iyi ben pubc mobil oynamaya devam edecem 1 puan
Bayker Game!!😥😥 Kontrol düğmeleri daha iyi çalışmıyor☹🙁 26mb israf
Kontroller en kötüsü. pubg gibi yap
Komando Eğitimi 2 - Türkçe 3D Oyunu Oyna - 3D Oyunlar Komando ...
Critical Strike: Shooter Games Cabaran vbzh
Mr Bean - Special Delivery פנאי yii
Çok güzel bir oyun yüklemenizi tavsiye ederim 10 yıldızlık oyun
Çok iyi bir oyun, daha temiz kullanıcı arayüzüne ihtiyacımız var ... ve sorunsuz bir deneyim ....
Oyunu beğendim ama eklemeler çok fazlaydı ve zaman zaman sinir bozucuydu!
Grafikler için 5 yıldız verebilirim ve sağlıklı grafikler veremem biraz kötü sadece geliştirin plz
Çok fazla reklam nedeniyle 3 yıldız kesin
buna diyecek lafım yok güzel oyun
Oyun kontrolleri berbat ve tüm vücudu hedef almam gerektiğinden nefret ediyorum
grafikler iyi değil ve zevk vermiyor.
Başlatma sırasında çöküyor. Küçük resim simgesi buna Counter Strike diyor. Farkındalar mı merak ediyorum. Neyse, şimdi oldular.
Bullet Strike: FPS Commando 3D uygulamasının en son 5.5 ...
Bu v'deki çok küçük salon, düşmanı hedeflemeli ve vurmalıdır Çevrimdışı oyun, değişen silahlar da yok
Bu oyuna oy vermek istiyorum çünkü google play benim iznim olmadan gcash hesabımdan paramı kesti, yanlışlıkla bu oyunun düğmesine tıkladım. Bu oyunu bilmiyorum, hatta oynamadım bile.. bu yüzden google play'den paramı iade etmesini rica ediyorum ama reddediyorlar. Paramı iade etmek için bu oyunun geliştiricisiyle iletişime geçmemi söylediler. Umarım bu oyunun geliştiricisi bu konuda harekete geçer. 2 kez mail attım umarım cevap verirler. Teşekkürler!.
naber ekrin
Gerçekten de çok güzel bir oyun bunu herkes tavsiye ederim
Güzel oyun deyil tavsiye etmem bide çokreklam katılabiliyor 12 daka yi safra ilk yukledimde oyunu heycanli gidiyodu ama hiç heycanli deyil bence tavsiye etmiyorum arkadaşlar yüklemeyin internetin ise yazık
Güzel oyun ama zekası iyi değil
Tamam, sadece grafikler üzerinde çalışmanız gerekiyor
Yani Güzel
Modern Strike Offline - FPS 3D Aventura rkuv
Fena digil ama çok reklam var
çok güzel oyun
Bullet Strike: FPS Commando 3D - Google Play'de Uygulamalar Macera Oyunları - Ücretsiz Online Oyunlar Oyna; Android için FPS Komando Gizli
Oyun o kadarda güzel değil ama idare eder
cok guzel bi oyun
Çooooook güzel olmuş 👍👍👍👍👍👍
Süper ama görevler çok kolay
çok güzel oyun ama kontroller berbat
Oyun çok iyi grafiklere ve silahlara iyi ama lütfen eklentileri kaldırın lütfen oyununuzun bu kadar çok 5 reyting olmasını istiyorsanız eklentileri kaldırın ama bu 5 yıldız vermeden önce oynadığım en iyi çevrimdışı atış oyunu teşekkürler bu oyunu yaptığın için😀😀
Modern Ops - Multiplayer FPS Äventyr amua
Fos komando gizli ...
🙂iyi bir oyun a diyenlere takmayın
Baky sen oyuna calıntı diyosun aynen o olabilir ama bu oyun pc si olmayanlara yapılan bir oyundur random:hshshshdgdgsdhgfyfyc7tdtcygggyggt6ytvgghfgdrfygtfgyygyg6cyvyyhgtgvvgdfyjvruggyd
Bu oyun iyi Ve harika. ama tdm tpp modu lütfen yapın ve strick modu için yeni harita ekleyin
10 gün önce oynamıştım ve çok şey vardı ama başıma bir şey geldi, düşmanı bulmak için haritayı gördüğümüzde bulamadığım ve düşmanı yakalayıp öldürmek için nereye gittiğimiz, onun konumu. değişti . Bu yüzden iki yıldız verdim.